De Klussenier Nico van Swieten

De Klussenier Nico van Swieten
De Klussenier Nico van Swieten

Dr.J.W.Paltelaan 44
2712 RT Zoetermeer

Dien uw aanvraag in »

079 361 45 03
06 5474 7791
nicovanswieten@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 58385770

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Nico van Swieten, geboren in Den Haag en ik woon al jaren met Lucia in Zoetermeer. Voor regio Zoetermeer ben ik als Klussenier beschikbaar voor alle onderhouds- renovatie- en verbouwwerkzaamheden in en om het huis.

Na de technische school ben ik meteen aan het werk gegaan bij een aannemersbedrijf in Zoetermeer. De laatste 16 jaar werkte ik bij een aannemer in Moerkapelle als timmerman en assistent uitvoerder. Dit werk heeft me een schat aan ervaring opgeleverd.

Doordat ik altijd nieuwsgierig ben geweest heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround vakman. Naast mijn werk heb ik diverse cursussen gevolgd zoals VCA, leermeester en inbraakpreventie. Ik heb diverse mooie projecten mogen realiseren, van het bouwen van een woonhuis met inpandig zwembad, tot het verbouwen van een kerk. Op deze manier heb ik mijn vakmanschap erg verbreed. Ik heb ervoor gekozen om mijn werkervaring te gebruiken voor mijn eigen bedrijf, als Klussenier.

Mijn specialiteiten bestaan onder andere uit alles op het gebied van timmerwerk en het plaatsen van VELUX dakvensters en dakkapellen. Maar u kunt ook bij mij terecht voor het plaatsen van een badkamer, keuken, deuren met veiligheidsbeslag en voor onderhoud en renovatie aan uw woning. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die alles rondom de verbouwing verzorgt.

Heeft u een verbouwing gepland staan maar twijfelt u of het uitvoerbaar is? Ik denk graag met u mee en loop de mogelijkheden graag met u door. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. Ook kan ik u meenemen naar de toonzalen van de leveranciers zodat u ideeën op kunt doen voor uw eigen verbouwing.

Alle klanten ontvangen een vrijblijvende offerte en u betaalt geen voorrijkosten. Ik werk netjes en ben klantgericht. U ontvangt op door mij geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie. Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Zoetermeer op www.klusseniernicovanswieten.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Zoetermeer voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Veranda plaatsen
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Bijzonder goede ervaringen. Hij doet wat hij belooft en zelfs meer (dakgoot even leeghalen) en denkt mee. Een (klant-)vriendelijke vakman, die we vast vaker gaan benaderen voor klussen in de toekomst.P.G. uit Zoetermeer
Een prettige samenwerking. Nico heeft er geen probleem mee als je ook dingen zelf doet. Denkt graag mee. Prachtig resultaat. uit Zoetermeer
Prima werk geleverd, hij is heel aardig, betrouwbaar en een goede vakman. uit Zoetermeer
Zeer positief: snel geholpen, goed uitgevoerd en acceptabele nota, vriendelijk overleg uit Zoetermeer

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...